Ara sí que sí hem pogut gaudir d’un dia de La Salle com coneixíem des de sempre: TOTS JUNTS, en germanor, fent comunitat, sentint-nos part d’un TOT que és La Salle.

Veure es fillets anar i venir per s’escola fent activitats diferents organitzades pel Departament de Pastoral i l’equip docent al complet juntament amb el PAS (mmm, quina coca amb xocolati que ens han fet) ens ha omplert d’alegria. Els fillets mateixos ens anaven dient com xalaven.

Per nosaltres, que fem escola cada dia, que hi posem el nostre cor per formar personetes, és motiu de satisfacció veure que es diverteixen, que celebren i que aprenen junts.

Les activitats han estat ben variades. Per Educació Infantil i Primària: des d’una celebració de bon matí amb els germans de La Salle i Joan Miquel; fins a jocs populars, titelles, photocall…

A ESO, per cursos, s’ha viscut una jornada de visibilització de realitats humanes: recollida i classificació de residus a Sa Mesquida amb la Creu Roja, visita a la Fundació Carles Mir realitzant tallers junts, anada a Mestral i xerrada donant a conèixer el voluntariat d’estiu jove i activitats esportives i taula rodona per conèixer la realitat de les residències d’ancians i les possibilitats que tenen ells d’ajudar.

L’objectiu, com diu el nostre claim, MIRA MÉS ENLLÀ!

Ja per acabar, mestres i PAS hem dinat al jardí d’infantil aprofitant per xerrar, per xalar i per fer equip.

La Salle avui ha estat una festa!

San Joan Baptista de La Salle, prega per nosaltres.

Visca Jesús en els nostres cors.

Per Sempre.

Aida Tena,
Cap de Pastoral