INFORMACIÓ D’INTERÈS

Els fulls de sol·licitud es troben als centres educatius, a les oficines d’escolarització i a la web (escolaritzacio.caib.es). La sol·licitud és única i s’ha de presentar en el centre triat en primera opció. Al centre triat en primera opció es publicaran les llistes provisionals i definitives. La formalització de matrícula s’ha de fer en el termini previst al calendari, en cas contrari es perd la plaça.

El procés d’admissió per a infantil, primària i ESO es farà del 3 al 16 de maig i per al batxillerat, del 20 al 26 de juny.

Més informació:
Web principal del PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ CURS 2018-19 (DG Planificació, Ordenació i Centres): http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/informacio_util-4530/ (informació útil, triptic informatiu, calendari, sol·licituds, preguntes freqüents, criteris barem, calendari, zonaficació, normativa…)

Altres webs:
http://dgplacen.caib.es
http://weib.caib.es 

Per a descarregar el tríptic informatiu, clickar en el següent pdf:

Formulari de sol·licitud d’escolarització a centres sostinguts amb fons públics per als ensenyaments d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria:

Zonaficació dels centres concertats en la població de Maó (La Salle és la zona “A”):