Aquest Nadal he anat de viatge a Múrcia amb la meva família i, de tornada a Menorca, me van fer una sorpresa: el pilot era el meu conco!!!
Jo vaig entrar a l’avió com de costum i, de repent, hi havia el meu conco. Estava de peus devora de la cabina i ens va fer passar a dins. Era la primera vegada que veia la cabina!!!

La cabina és molt sorprenent i, a més, hi ha molts de botons i llums per tot. Per altra banda, hi ha dos seients: un, estava darrera del pilot i un altre, al costat, on seu el seu ajudant.
Em va encantar l’ experiència.

Inés Mercadal
Alumna 2n ESO

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.Información sobre cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies