Còmics de Sant Joan Baptista

En aquesta pàgina trobaràs 3 còmics, que podràs llegir online, que expliquen la vida de Sant Joan Baptista de La Salle (La Salle Ediciones) tant en versió catalana com en versió castellana. Les publicacions que podràs llegir són: el còmic De La Salle, el boig de les escoles, la novel·la gràfica Germà de La Salle, Patró dels Educadors, i, per als més petits, el conte infantil La història d’en Joanbap, que es pot llegir amb una marioneta – titella.

El boig de les escoles (català)

Aquí tens el còmic De La Salle, el boig de les escoles, de Javier Nóbrega, on s’explica la vida de Sant Joan Baptista en versió còmic

El loco de las escuelas (castellano)

La història d’en Joanbap (català)

A continuació tens una presentació de la vida de sant Joan Baptista de La Salle, pensada per a nens i nenes d’Infantil i per acompanyar el titella “Joanbap”.
Què pots fer amb ell? Cadascuna de les imatges, molt ben aconseguides per Mariona Brunet, van acompanyades d’un petit text que pot servir de base per al teu relat, per a un teatre de guinyol, per representar la història… El que vulguis!

La historia de Juanba (castellano)

Germà, patró dels educadors (català)

Finalment, teniu aquesta novel·la gràfica original, creada pels educadors i alumnes de l’Escola d’Art Multimèdia de La Salle de Filipines, es mostra precisament aquesta història, entrellaçada amb el camí de dos joves molt diferents… als que la vida uneix de formes insospitades. T’animes a conèixer a Joanba, Pep i Manel en aquesta gran aventura?