El passat divendres es va celebrar el dia de la nostra patrona, la Verge de la Immaculada. Aquest dia rememorem l’arribada dels Germans de La Salle a l’illa de Menorca i no per casualitat, sino que van triar aquest dia per acollir-se a la seva protecció.

Com ja és tradició la jornada va començar amb un berenar i seguidament es va celebrar l’Eucaristia al teatre de l’escola. Més tard vam poder gaudir de jocs al pati, passeig a cavall, mercat, pintacares, exhibició de bodyjump, taller de manualitats, etc. Tot això organitzat per l’AMPA i la comissió de pares i mares pro-viatge de 6è d’EP.

No va faltar el tradicional partit de bàsquet de pares, mares i professors contra alumnes.

Aquesta festivitat permet gaudir a tota la comunitat educativa de les tradicions que formen part de la nostra identitat lasal•liana.

La Inmaculada: els inicis de La Salle a Menorca!

Aquest divendres dia 8 de desembre, com cada any, La Salle Maó celebra el dia de la Inmaculada Concepció. Un dia molt important per a nosaltres ja que es rememora l’arribada dels germans de La Salle a l’illa i la creació de la seva primera escola a Menorca. Des de llavors, aquest dia, és molt especial. És per aquest motiu que ens reunim germans, pares, mares, personal de servei, professors, alumnes, exalumnes… per celebrar una gran festa en el seu honor.

Tot comença amb un bon berenar menorquí en el que el menjador de l’escola rep a totes les famílies, seguit d’una missa oficiada per Joan Miquel per acabar amb jocs al pati i activitats diverses com poden ser body jump, passejos en poni o pintar cares. La missa preparada pels pares i mestres de primària ha estat molt vivencial gràcies a la participació dels alumnes i dels músics de la Concepció.

L’ambient sempre és animat i festiu. No falten les cares somrients i els ànims de passar-s’ho bé a pesar del fred que ja es respira en aquestes dades. Es tracta d’una tradició que no volem deixar perdre. Aquest dia de festa és organitzat principalment pels pares i mares de l’escola (AMPA) amb molta cura i dedicació. Són ells els que tracten que no hi faltin detalls que facin que aquesta tradició de fa més de 100 anys encara sigui viva. Gràcies per la feina feta i a tots els que heu vingut a fer festa.

Sandra Campano i Aida Tena

Leave a Reply

Your email address will not be published.