Del 28 de març fins el 3 d’abril, un nombrós grup d’alumnes de 2n d’ESO hem realitzat el viatge d’estudis a Anglaterra.

Hem passat una setmana a Broadstairs, un petit poble costaner del comtat de Kent, al sud-est d’Anglaterra, amb una població aproximada d’uns 25.000 habitants. És un poble molt tranquil, on la gent és molt amable, i que té l’atractiu turístic d’una gran platja anomenada Viking Bay.

A Broadstairs hem viscut a la residència Broadstairs English Center. Allà hem dormit, menjat i jugat al ping-pong i al billar, especialment divertides han sigut les partides de “Killer Pool”.

L’objectiu d’aquest viatge és doble: per una banda fer una estada amb els companys de la classe per tal d’enfortir els lligams entre noltros i, així, potenciar la convivència entre noltros i, per l’altra banda, posar en pràctica el nostre nivell d’anglès vivint les 24h entre gent anglesa amb la qual cosa ens obligava a practicar els nostres coneixements.

Durant aquesta setmana hem fet activitats acadèmiques d’anglès i altres més lúdiques com: “Games night” o nit de jocs diversos de sobretaula, concurs de ping-pong…; “Observation Quiz” o qüestionari demanant a la gent del carrer sobre la cultura anglesa i de Broadstairs; “Martial Arts Training” o taller de defensa personal en el qual ens ensenyaren tècniques de defensa i punts especials del nostre cos; “Drama workshop” o taller d’expressió corporal en el que jugàvem amb els nostres cossos representant, per exemple, un dinosaure o una rentadora en moviment; “Charles Dickens Quiz”, una recerca dels llocs a on va viure el famós escriptor del S. XIX d’Oliver Twist  o Un conte de Nadal i, finalment, “Disco”, un vespre de discoteca amb música actual.

A més, en aquest viatge, hem pogut visitar llocs bonics com, òbviament, Broadstaris el poble i els seus voltants, com el Memorial d’Enric VII situat entre Broadstairs i Ramsgate.

Hem visitat Canterbury, amb els seus canals, el seu castell, les seves cases tradicionals angleses, la seva història romana i mitjana, en la que, especialment, ens cridà l’atenció el test per saber si una dona era o no bruixa (però açò millor no contar-ho). Però la sortida més llarga va ser la visita de Cambridge, la famosa ciutat universitària, amb el seu riu i l’entranyable casc antic ple de “College”, unes menes de facultats que conformen la Universitat de Cambridge i, un dels quals que varem veure va ser el Trinity College, la universitat famosa pels seus estudiants que ha tingut, com són: Sir Isaac Newton o Stephen Hawkings, entre altres. Durant la visita de Cambridge, varem tenir la sort de veure un acte de graduació i, qui ho sap, tal volta algun de noltros, un dia no tant llunyà sigui un estudiant d’aquesta universitat!!!


I, després d’una setmana de viatge, va ser el moment de tornar a Menorca però amb sentiments paradoxals: per una banda tots teníem ganes de tornar a casa, a veure la nostra família i els nostres amics però, per una altra banda, molts no volíem tornar i quedar-nos dos o tres setmanes més de lo bé que ens ho estàvem passant.

Des d’aqui volem donar gràcies a totes aquelles persones de l’escola que han pogut fer possible aquest viatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.