Quan el curs sembla que s’ha acabat, no és així. Per La Salle encara tenim moviment. Aquests dies els educadors, mestres, mares i pares, PAS, EAS hem estat avaluant la feina feta, programant el curs vinent, reunint-nos per iniciar projectes nous, formant-nos, compartint idees i bones pràctiques…

A més, en el dia d’avui, primer dia del mes de juliol, tenia un to especial: els antics alumnes de les promocions 14-15 i 15-16! Ells fan que vegem que les coses mereixen la pena! Els nostres alumnes que venen al cole des de nadons i se’n van ja amb perspectives de futur fetes!

Hem compartit un matí amb una trentena d’ex-alumnes parlant de com els ha anat aquests darrers anys, què volen fer ara, recordant anècdotes viscudes a l’escola… A més hem pogut fer un HARA, una petita pregària, visionat vídeos… culminant totes aquestes activitats amb una paella!

Ha estat un dia fantàstic! A nosaltres, els vostres mestres, ens ha donat dòsis d’energia per seguir treballant en els nostres projectes durant l’estiu!

Gràcies per la vostra bona acollida d’aquesta nova activitat i també als mestres que heu col·laborat activament o fent la visita que ha donat caliu i valor a la jornada!  Gràcies a en Javier Blay per fer la paella! I especialment gràcies a n’Aida Tena, cap de Pastoral, que ha estat la principal organització d’aquest dia de convivència!!!

Un gust!
Bon estiu i a reveure!
Que tingueu sort!

P.D.: I això és una convidada per a tots els antics alumnes del nostre centre. Ja ho sabeu: La Salle Maó és casa vostra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.