En el darrer diumenge del mes d’abril, el nostre col·legi ha celebrat la V cursa solidària Ciutat de Maó en benefici de l’ONG Proideba.
La cursa, que està organitzada pel nostre centre, per l’Ajuntament de Maó i per Elitechip i en la que col·laboren diferents organismes, ha comptat amb 275 corredors de les diferents curses han pogut gaudir d’un dia assolellat.

La jornada ha començat amb les curses infantils que començàven des del pati fins els voltants de l’escola.

Posteriorment s’ha iniciat la cursa de la categoria absoluta, amb una distància total de 7.600 m i amb el següent recorregut: inici pati de l’escola – via Ronda – plaça Abu Umar – port de Maó – costa de la Clota – s’Arraval – Vassallo fins arribar un altre cop al col·legi

Els guanyadors han estat en Josep Olives de Lô Esport  i na Maria Pallicer del AD Montuïri de Mallorca:

En Josep Olives ha fet un registre de 26:53, entrant gairebé mig minut abans que el seu primer seguidor, en Sebastià Pons (CCE Sant Lluís) y de Gerard Solà. Per la seva part, na Maria Pallicer ha demostrat el seu estat de forma aturant el crono en un temps de 29:44, uns dos minuts més per davant que na Maria Fiol (Menorca Trail Club Es Castell) i Núria Esbert (Lô Esport), que ha sigut la tercera.

Aqui podeu veure un tros de la pujada:

Aqui podeu veure una panoràmica del pati de la nostra escola:

Després de la cursa, s’han lliurat els premis als tres primers classificats i, posteriorment, s’ha fet un sorteig de regals dels diferents patrocinadors. Ha sigut una gran festa.

Si voleu veure la notícia al Diari Menorca i/o al Diari digital Menorca al dia, clickau aquí: Diari Menorca – Menorca al dia

Moltes gràcies a tots per participar i, especialment, als organitzadors de la cursa!!!
Fins a la propera!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.