El passat dimarts 9 i dimecres 10 de maig, va tenir lloc a SAFA Pont d’Inca, la reunió presencial de tots els orientadors dels centres del sector València Palma del curs 16-17. En representació del nostre centre, hi van anar els dos orientadors Esteban Cabrera i Tonyi Coll.

Des de fa un parell de cursos, la Directora de la RED La Salle del Sector València-Palma, la Sra. Joana M.ª Cunill, juntament amb la representant de l’Equip D’Orientadors del mateix sector, la Sra. Tonyi Coll, van decidir realitzar un encontre presencial anual per tal de fer seguiment d’accions que es desenvolupen durant el curs i per avaluar i proposar nous àmbits o línies d’acció pel proper.

En un ambient diferent, que permet la desconnexió del dia a dia dels centres, i amb un horari pre-establert, es van tractant aquells aspectes que prèviament, a través de videoconferències (2 o 3 durant el curs),i sempre d’acord amb les línies de la Subcomissió d’Orientadors La Salle ARLEP, s’han de treballar a tots i cada un dels departaments d’Orientació de les nostres escoles.

És cert que es treballa intensament, però també ho és, que sempre hi resta una estona per gaudir de la nostra amistad i per fer alguna sortida, en aquest cas pel centre de Palma.

Gràcies, Equip d’Orientadors del sector VP per la vostra feina.

Gràcies, EAS La Salle VP pel vostre suport.

Tonyi Coll

Leave a Reply

Your email address will not be published.