Aquest dijous 6 d’abril els nostres alumnes més grans han participat a la Jornada Banc d’oportunitats, una trobada de tots els alumnes de 4t d’ESO de la zona de Llevant de Menorca. Aquesta jornada ha estat organitzada pel Consell Escolar de Menorca, amb el suport del Consell Insular.

Durant tot el matí, els joves han pogut participar en diferents tallers relacionats amb idiomes a l’estranger, viatges, arqueologia, esports, excursionisme o música. L’objectiu de la jornada ha estat el de compartir experiències de temps lliure i de participació associativa. Amb el lema “Si no trobes el teu camí, fes-te’l”, hi ha participat diferents joves, que han explicat molt bé la seva experiència de voluntariat i viatges a l’estranger. També s’ha comptat amb diverses entitats i associacions com el GOB, Pla Menorca Jove, Creu Roja, Amnistia Internacional o Injove. Ute Dahl, la coral Moments a Cor i la batucada de Ferreries hi han posat la música i el ritme.

La jove periodista i antiga alumna de l’escola, Paula Gómez de Tejada ha explicat la seva experiència de vida a Berlín. Des d’aquí li volem agrair la seva participació. Na Paula ens ha convençut que, efectivament, “tota aventura comença amb un sí”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.