(Agraïment a Foto Sturla)

És normal tenir dubtes de Fe?”; ”Se pot dubtar de l’existència de Déu?”; “Com puc creure en Déu?” i “Per què he de creure en Déu?”…solen ser les qüestions que molts alumnes em plantegen a classe de Religió.

Els dubtes, són inherents al raonament. Gràcies a ells, totes les ciències i àrees del coneixement en general, han evolucionat i prosperat al llarg de la història.  Passa el mateix amb la capacitat de pensament de cada persona.  El qüestionar-se aspectes de la vida, ens fa créixer i madurar cognitiva, afectiva, moralment i també cristianament.

Com a membre de la nostra comunitat educativa, vaig tenir la sort de compartir un moment molt important en la trajectòria cristiana d’alguns dels meus alumnes.  El dissabte dia 20 de maig de 2017, un grup d’alumnes d’ESO de la nostra escola, van rebre el Sacrament de la Confirmació de mans del Sr. Bisbe de Menorca, Sr. Francesc Condesa, juntament amb el capellà de l’escola i de la parròquia de Sta. Maria de Maó, el Sr. Joan Miquel Sastre.  Els alumnes, les seves famílies i amics, els padrins de confirmació i els catequistes, vam fer una passa endavant i vam gaudir d’una cerimònia participada, emotiva, alegre i molt especial.

Segurament continuarem tenint dubtes, ja que és important tenir-los per reafirmar i reajustar el que creiem o pensem, però el que és important, és que entre dubte i dubte, la comunitat educativa (pares, mestres i els propis companys), juntament amb les parròquies, siguem capaços d’acompanyar-nos mútuament en el creixement de la nostra Fe.

Enhorabona a tots ells i les seves famílies, llavor indispensable per a fer créixer i madurar la Fe: Andrea V., Carles R., Clara M., Clara V., Mar S., Mateu T., Mayte G. i Miquel S.

“A l’hora de parlar, l’Esperit Sant parlarà per vosaltres” (Mc 13,11)

Tonyi Coll

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsantamariamahon%2Fposts%2F1226634707445764&width=500″ width=”500″ height=”664″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”></iframe>

P.D.: Podeu veure més imatges al Facebook de l’Esglesia de Santa Maria de Maó clickant a la imatge:

Leave a Reply

Your email address will not be published.